//Forever Imperfect
nyaris-nyaris..

27 August 2011 @ 1:09 AM | 0 Comment [s]

assalamualaikum..=D
hai bloggers..

hari ni dah masuk 27 hari kite semua berpuasa..lagi beberape hari je lagi nak rayakan..okay back on topic..pagi tdi lepas sahur tido la kejap..then 6.30 bangun balik solat subur..lepas tu tolong my mum buat kuih..buat kuih raye..=D


mase aku tolong mak aq tu aku bawak fon sekali then letak kat atas meja makan..and what happen..??
dan entah cm ne la kan aku boleh tertolak fon aku SENDIRI bagi jatuh...bodohkan aq...?

then ape jadi kat fon aku.?ofcuz la kan berkecai..but tak la hancur just bateri terkeluar..and ade calar skit kat fon aku..fuhh sedih weyh..nyaris x hancur

and aku kutip bateri tu and onfon..nasib fon okay..just fon aku tu tertibe jadi lembab..maybe kesan jatuh tu kot...haih tu la cuai sgt kan...nasib x hancur kalau x duit raye nnt mau hbs repair fon...

k tu je..bye..(dah hbs mengarut..)=D



Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Hi peeps. i'm afifah. sweet 15 and i'm a PMR candidate

underlined, bold

blockqoute


Navigations!

Diary About Site


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Full Edited : nurafifah

Best View at GOOGLE CHROME!