//Forever Imperfect
~pengajaran...~

08 August 2011 @ 5:47 PM | 0 Comment [s]

assalamualaikum..=D
hai korang..

hari ni dah masuk 9 hari berpuasa...so korang cam ne puasa okay..?aku alhamdulilah okay tak miss lagi..=D
just penat sikit...sebenar nye second day berpuasa hari tu sekolah aku ade buat exam so agak penat la kan...nak study lagi nak tolong mak lagi...haih...tkpe tkpe.."cubaan"..hahaahaha...cubaan la sgt kan..

semalam dah dapat keputusan....okay aku lupa nak bgi tau korang soalan sume skit dan mase aku menjawab dah yakin giler boleh dapat markah tinggi....and biler dah dapat keputusan perhhhh....boleh menangis kot aku...
T_T

it mean markah aku agak teruk...tu la pengajaran...time exam perh yakin gler boleh jawab la senang la..tuptup..results teruk..

okay tu ade la peengajaran untuk aku.....
kla tu je nak gtau korang..bye..




Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Hi peeps. i'm afifah. sweet 15 and i'm a PMR candidate

underlined, bold

blockqoute


Navigations!

Diary About Site


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Full Edited : nurafifah

Best View at GOOGLE CHROME!