//Forever Imperfect
raya..raya..raya..raya...

27 August 2011 @ 1:33 AM | 0 Comment [s]

assalamualaikum..=D
hai bloggers..

RAYA DAH NAK DEKAT..
okay raya lagi 3 hari je lagi....tak sabar ni..okay korang dah ready untuk raya tahun ni..?ofcoz la dah kan..
ni aku nak tny beberape soalan tuk korang..tolong jawab k.
  • dah beli baju raye..??
  • warna ape..?
  • bape pasang..?(ni je kot...soalan nye...hahaha=D)
raya tahun ni aku pakai baju warna purple...purple weyh..si dia tu pakai wrna oren..sape si dia tu abaikan..
so kami x same colour tahun ni..huhuhuhu sedih..
sape same colour ngn aku tahun ni angkat tangan...hahaha..jokejokejoke..

okay dah habis mengarut...now i want to make speech..

SELAMAT HARI RAYE..
AMPUN MAAF ZAHIR DAN BATIN..
to all blogger aku minta maaf kalau ade salah and silap..

ktu je bye..




Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Hi peeps. i'm afifah. sweet 15 and i'm a PMR candidate

underlined, bold

blockqoute


Navigations!

Diary About Site


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Full Edited : nurafifah

Best View at GOOGLE CHROME!