//Forever Imperfect
cempedak us cekodok..???

22 September 2011 @ 8:36 PM | 0 Comment [s]

assalamualaikum..
hey blogger..

first nak nak minta maaf la kan cuz lame tak post ape2 kat blog ni..
fifah tak tau nak post ape sebenar nye...
so sorry k..
|
|
|
|
|
|
|
second is...balik pada tajuk..
cempedak us cekodok..
hahaaha okay korang mesti pelik kan...
ape kena mengena cempedak..dan cekodok..?
fifah nak tanya korang..
antara cempedak dengan cekodok mane korang lbih suke..??
kalau di atas meja ade dua makanan ni...
tangan korang tertarik pade mane satu...??


citer cm ni sebenarnye...hari tu mama fifah beli cempedak then buat cempedak goreng...
at the same time..mama fifah pun buat cekodok gak..*takut x cukup..
dah letak atas meja makan dan lepas bape minit...
cempedak telah licin dimakan oleh kitaorg..=D
sian cekodok...
jadi dalam pertaruhan ni..
cempedak dah kalahkan cekodok...
and the winner is
CEMPEDAK..=D
the end..

p/s: tak ade kena mengena pun kan..=,=kbai..



Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Hi peeps. i'm afifah. sweet 15 and i'm a PMR candidate

underlined, bold

blockqoute


Navigations!

Diary About Site


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Full Edited : nurafifah

Best View at GOOGLE CHROME!