//Forever Imperfect
uptown..

11 September 2011 @ 2:03 AM | 0 Comment [s]

assalamualaikum.=D
hey blogger..

ni kisah sambungan citer the best movement..okay lepas pergi beraye..balik la kan dah penat...kenyang giler time tu....balik pun dah malam dalam kul 8 lebih cm tu la..nasib ayah aku x marah...then ayah aku suruh mandi...lepas mandi tengok balik gambr dalam fon...then..toktoktok...(sape lak yang ketok pintu ni..)dengan rase penat dan kekenyangaan..aku pun buka la pintu bilik...then ayah aku tny nak ikut x g uptown...

yang tadinye rase penat kekeyangan terus hilang....rase semangat....nak pergi uptown la kte kan.(kat situ je pun kan)okay kat sana(uptown) first masuk round satu tempat tu....then mak aku singgah tempat tudung tau ...aku tengok2 je..kat depan gerai tu ade gerai kerongsan..aku pun pergi la...usha2 jap..then bli belah sikit.. then balik sebab dah tengah malam....balik tu baru rase penat giler...thn lps basuh kaki lompat atas katil..(aku lompat weyh)hahaha


tu je kbai..=D


Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Hi peeps. i'm afifah. sweet 15 and i'm a PMR candidate

underlined, bold

blockqoute


Navigations!

Diary About Site


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Full Edited : nurafifah

Best View at GOOGLE CHROME!