//Forever Imperfect
cuti PMR.

09 October 2011 @ 11:12 AM | 0 Comment [s]

hey hey hey blogger.....

hari Jumaat-Selasa (30/9-11/10)...budak yang tidak mengambil PMR telah diberi cuti...then budak form 3 harus/wajib menduduki PMR...

CUTI perkara paling bosan ok..hari hari kita akan melakukan perkara yang hampir sama..kenape fifah buat perkara yang same time cuti PMR..???sebab abg fifah kena ambil PMR...so x boleh nak keluar prg jalan2...huh..untung la kan org yg xde abg or kakak yg ambl PMR...boleh hangout ngn family...untung arh kan..

okey dah habis bab jeles jeles ni..masuk bab wish wish lak..hahhaa#boleh pulakkan#


to my abg yg sedang mengambil ppr PMR dan semua student form 3..gudluck ok..
to my frnd yang akan mengambil final exam...:
korang jgn enjoy sangat..ingat exam dah dekat...studystudystudy..!!


tu je k bai..


Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Hi peeps. i'm afifah. sweet 15 and i'm a PMR candidate

underlined, bold

blockqoute


Navigations!

Diary About Site


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Full Edited : nurafifah

Best View at GOOGLE CHROME!