//Forever Imperfect
i'm soryy to all bolggers..

09 October 2011 @ 10:58 AM | 0 Comment [s]

hey blogger..fifah minta maaf sesangat-sangat kat follower fifah..korang semestinya bosan kat blog fifah kan kan kan kan kan kan..??
korang mesti terfikir cm ni kan..:   
"blog dia bosan..baik aku tak payah follow dia.."

or

"bila la dia ni nak edit post.."


okay fifah faham perasaan korang..#cehceh# but fifah x post ape2 kat blog fifah ni mempunyai sebab sebab yang agak boleh dipakai..#sori ayt x boleh bla kan#..

sebabnya..:
  • exam akhir tahun dah dekat so kena study lebih la kan..#pentingpenting#
  • otak taknak keluarkan sebarang cerita yang best untuk dipost kan kat blog ni..
  • dandan kesihatan fifah agak kurang sihat..#agakla#

tu la sebab2 nye..final exam yang akan datang ni PPD yang akan buat soalan..jadi kena usaha lebih sikit cuz soalan dia kita x bolah nak agakagak kan...

tetapi  sementara menunggu tarikh exam tu bile..fifah akan post sebanyak mungkin tuk korang..hehehe..

p/s : tolong doakan fifah agak berjaya dalam final exam ni..#amin#










Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Hi peeps. i'm afifah. sweet 15 and i'm a PMR candidate

underlined, bold

blockqoute


Navigations!

Diary About Site


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Full Edited : nurafifah

Best View at GOOGLE CHROME!