//Forever Imperfect
origami..

04 October 2011 @ 6:57 AM | 0 Comment [s]

hai Otokber..pejam celik kite dah smp oktober punya bulan kan..hahaha#boleh lak#
fifah minx maaf sgt cuz lame x update...mesti korang bosan kan..kxtau nak ckp pe, kite start citer...



hari tu adik fifah ade beli ape tah name bende alah tu...but dia ade cara untuk wat origami...fifah adalah try buat sekali...first time buat memang bengang arh kan...kite dah follow dia punya cara then tak jadi..time tu dah kira mengalah la..

then fifah ade tangok adik fifah buat..#dia buat menjadi weyh# perh jeles arh....then try punya try akhir nye jadi..then smp skrg fifah dah terminat buat origami...dulu fifah tau buat origami star wish but now...dah pandai wt origami pelbagai bentuk..#simplesimple je#org baru belajar la kate kan...jom tgk gmbr origami..sumber goole ok bukan gmbr sbnr..
bird
wish star

box

yg box tu fifah belajar time seni kat kolah..tapi bende tu dah hilang..so sad..=(
ktu je nak g tau bai..


p/s: sori bukan niat nak menujuk..




Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Hi peeps. i'm afifah. sweet 15 and i'm a PMR candidate

underlined, bold

blockqoute


Navigations!

Diary About Site


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Full Edited : nurafifah

Best View at GOOGLE CHROME!