//Forever Imperfect
it about my new life

09 February 2012 @ 11:49 PM | 0 Comment [s]

hola..hahha ok ni efa nak citer ni first dah masuk bulan february but efa tak post apeape pun kat blog kesayangan ni...ewah.. ni efa nak bagi tahu ni TAHUN 2012 ni efa adalah seorang PMR 's candidates so fahamfaham jelakan..=,=.  nak kena study kalau nak dapat straight A's right?

and sorry sanggat sape yang suka stalker belog efa ni. efa minta maaf sanggat2 sebab efa dah tukar link blog ni and pada sape yang nak tengok blog efa and tak dapat nk buka sorry again tau...SEBAB ? efa nak editedit sikit blog efa ni al-maklum la new year sso new blog hehhheehe...


p/s : tak ada kena mengena pun dengan tittle.  :D


Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Hi peeps. i'm afifah. sweet 15 and i'm a PMR candidate

underlined, bold

blockqoute


Navigations!

Diary About Site


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Full Edited : nurafifah

Best View at GOOGLE CHROME!