//Forever Imperfect

04 April 2012 @ 4:39 AM | 0 Comment [s]

i feel like ..... erh tk tau la nak cakap macam mane rase tu. =,= but rase some thing yang sakit sanggat. bukan pasal cinta ok or stess . actly i sendiri tak tau ape itu. so i had to be alone for a few day

sorry girl i tk boleh jangan korang macam selalu. i don't want be a fake girl. but today terpakse. sorry

and tasha i tk tahu kenape dengan die but she look different. and she make me like tk berguna untuk die. actly die ni kaya orang nye. dan i tk la kaya mane kan so maybe i tk sesuai kawan dengan die. sori tasha i dah banyak kali bersabar dengan you. so i ingat better you pergi je la kawan dengan sesapa pun and stop la story bende yang boleh buat aku terase. i hate much la frnd. :( boleh tk you faham sikit perasan orang like what. setiap orang berbeza la. you jangan ingat i same dengan orang lain. if you don't know who me please go away from me. erh serius i memang tk suke die. bencibencibenci la


p/s : sorry for bad post. 


Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Hi peeps. i'm afifah. sweet 15 and i'm a PMR candidate

underlined, bold

blockqoute


Navigations!

Diary About Site


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Full Edited : nurafifah

Best View at GOOGLE CHROME!